HRVATSKO PRAVO

Prve online stranačke novine u Republici Hrvatskoj

 

http: www.hrvatsko-pravo.hr

 

28. studeni 2013.

POBJEDA HRVATSKIH OBITELJI NAD LIBERALNIM FAŠIZMOM MILANOVIĆA, JOSIPOVIĆA I VESNE PUSIĆ

 

 Referendum će zasigurno uspjeti unijeti u Ustav da je brak životna zajednica muškarca i žene. Sve to ne bi bilo uopće potrebno ponavljati da izopačeni liberalni fašizam nije započeo svoj smrtonosni pohod na prava pojedinca i zajednice koju čini obitelj. Pokušaj izjednačavanja braka i obitelji sa homoseksualnom populacijom, izrazito promiskuitetnom i moralno neprihvatljivom, kršćanskom i općenito monoteističkom svjetonazoru, ima za cilj obezvrijediti ustanovu braka i obitelji radi lakšeg uništavanja ljudskog društva.

 

NA SLICI: 10. TRAVANJ DAN OSNUTKA NDH GUVERNER KALIFORNIJE RONALD REAGAN 1968. GODINE PROGLASIO DANOM HRVATSKE NEZAVISNOSTI

 

 

Papa Franjo govori da su kršćani danas progonjeniji nego li ikada u povijesti i to pokazuje sadašnja protuhrvatska genga na vlasti sa takozvanim nevladinim organizacijama uz pomoć snažnog homoseksualnog lobija iz SAD koji istodobno hrvatskim navijačima predbacuje junački vojnički i patriotski pozdrav Za dom spremni grubo lažući da je posrijedi oživljavanje fašizma i ustaštva  a sve u cilju prisilne pacifikacije hrvatskog naroda da bi mu se lakše pogazila elementarna ljudska prava i slobode kao pravo na nacionalnu slobodu i ponos.

 

Ti polupismenjaci iz State Departmenta spali su na tako niske grane da ozbiljno dovode u pitanje ugled pa konačno i sam opstanak SAD kao vodeće zemlje Zapada koju je Putinova Rusija opasno ostavila iza sebe u poštivanju kršćanskih načela i vjerskog i moralnog ćudoređa.

 

Je li znaju ti ponavljači iz povijesti koji tako bezobrazno vrijeđaju hrvatski narod spočitavajući mu pozdrav Za dom spremni  da je američki predsjednik Ronald Reagan kao kalifornijski guverner pozdravio Hrvate 04. travnja 1968. i donio Proklamaciju države Kalifornije proglasivši 10. travanj kao Dan hrvatske nezavisnosti za Hrvate Kalifornije slijedećeg sadržaja:

 

                                                                            PROKLAMACIJA:

 

Budući da se hrvatski narod od svojih ranih početaka u sedmome stoljeću morao boriti za očuvanje svoje slobode i nezavisnosti, sve u težnji da očuva demokratske tradicije čiji tragovi sežu 1000 godina unazad ijedan je od najstarijih naroda koji ima parlamentarno tijelo - Sabor,

 

Budući da je Hrvatska danas podjarmljena pod snagama jugoslavenskoga terora što onemogućuje slobodne izbore saborskih predstavnika i negira Hrvatima ljudska prava i pravo na samoodređenje slobodne izbore, ekonomiju, kulturu, vjeru i jezik,

 

Budući da više od 150.000 građana SAD-a hrvatskoga podrijetla živi u Kaliforniji sudjelujući u ekonomskome, kulturnome i političkome razvitku Zlatne Države uvijek održavajući budnost protiv komunističke agresije, dijeleći njihovo znanje i iskustvo,

 

Dosljedno ja, Ronald Reagan, guverner Kalifornije, proklamiram 10. travnja Danom hrvatske nezavisnosti u čast ovih građana, i pozivam sve građane Kalifornije da podupru opravdane težnje svih ljudi za nacionalnom nezavisnošću i ljudskom slobodom.

 

U nazočnosti svjedoka potpisujem i svjedočim obilježenje dokumenta Velikim pečatom države Kalifornije ovoga 4. dana u travnju 1968.

 

Ronald Reagan

 

 

Mi Hrvati razumijemo da predsjednik Obama ima strašne brige ali bi morao dobro pročistiti Augijeve štale Državnog tajništva u susjedstvu Bijele kuće prije nego što njega i SAD iste dođu ne samo novog 11. rujna već i vlastitih glava.

 

U svezi uspjeha referenduma važno je zapamtiti da zaštita braka i obitelji nikako ne znači  rehabilitaciju HDZ-a i njegov povratak na vlast, jer ta stranka je sve učinila od 1990. do danas da se hrvatske obitelji razore, pobačaji ustostruče i brak obezvrijedi.

 

          

 

            

 

                         

 

 

Na vrh - Top