HRVATSKO PRAVO

Prve online stranačke novine u Republici Hrvatskoj

 

 

                                                                                   30. studeni 2014.

                                                                                             

HDZ I SDP NASTAVAK SU VLADAVINE UDBOKRACIJE NAKON JUGOSLAVIJE – NEPOTREBNA PREDSJEDNIČKA KAMPANJA

Licemjerje vladajućih zločinačkih organizacija zadnjih 24 godine, njihovog članstva, glasača i simpatizera nema granica sve dok ih dragi Bog jednog dana ne stavi napokon na mjesta gdje trebaju zasluženo završiti i nestati s lica Zemlje. 

NA SLICI:  15 GODINA OD SMRTI I DALJE GLAVNI NAREDBODAVAC POLITIČKIH UBOJSTAVA I ATENTATA NAKON 1990. GODINE

Bezobzirni partijski karijerist i mediokritet, Tomislav Karamarko, zaziva svojeg vožda krvavih ruku, ubojicu hrvatskih disidenata, branitelja i patriota, pokrovitelja i zaštitnika udbaških egezkutora, trgovca teritorijem BIH, počinitelja kolosalnih kriminalnih radnji na uništenju naroda i države ni više ni manje nego kao najvećeg Hrvata 20. stoljeća koji im je donio slobodu.

Ovakve laži i klevete nisu nikakav vrijednosni sud već zlonamjerno održavanje u zabludi stotine tisuća onih koji nisu i ne mogu misliti svojom glavom jer su previše dugo svojom i tuđom voljom zatočenici laži i mraka da bi mogli čuti i vidjeti istinu, a samo istina može Hrvatsku i ovaj zapušteni narod osloboditi.

NA SLICI: KOLIGNJA GROBAR BARBIKA – PRIJEVARA POPUT IVE SANADERA

Međutim, dragi Bog je ovome narodu nedvojbeno oduzeo pamet jer nema izlaza na svjetlo u zamjeni mraka jugokomunističke crvene zvijezde koju zastupa lignja Josipović sa opskurnom iluminatskom organizacijom Trilaterale koja nameće svoju sluškinju Kolignju «Grobar»-Kitarović na čelo Hrvatske koja je izjavila kako je ona protiv isticanja zvijezde petokrake ali ne i protiv sustava kojeg simbolizira (Kanal Ri, 13.11.2014.).

Zabrinjavajuća je činjenica da vrh mjesne Crkve u Hrvatskoj ne samo što se ne ograđuje od takve kandidatkinje i sluškinje Zloga, već joj omogućuje nedjeljna čitanja sa Božjeg oltara. To govori i o razmjerima dokle je Nečastivi duboko infiltriran u crkvenu hijerarhiju mjesne Crkve, pa stoga ne čudi da se ta hijerarhija pribojava i nikada nije podržavala lustraciju komunista i udbe u hrvatskom javnom i političkom životu.

Obje partije jugokomunističkog i udbaškog pedigrea nose sa sobom toliku hipoteku zlodjela, ratnih zločina, kriminala, laži, obmana, nepotizma, pljačke naroda i države da nisu sposobne iznjedriti bilo kakvu pozitivnu inicijativu ili lidera koji bi mogao ili smio raščistiti sa postojećim stanjem nacionalnog potopa i moralnog sloma.

NA SLICI: IVO JOSIPOVIĆ- PET GODINA PROTUHRVATSKE RABOTE UZ POMOĆ DEJANA JOVIĆ I BUDIMIRA LONČARA

Svaki odmak od toga stanja odmah bi razotkrio ulogu i odgovornost te dvije zločinačke organizacije za stanje u kojem se država i društvo nalaze.

NA SLICI:  VESNA PUSIĆ - POTPREDSJEDNICA HRVATSKE VLADE I TAJNICA ZA VANJSKE POSLOVE REPUBLIKE HRVATSKE - ŠEŠELJ JE CIJENI RADI NJEZINOG ČETNIČKOG OBITELJSKOG PEDIGREA

Inače, u Hrvatskoj su mnoge stvari apsurdne a jedna od njih je i neposredni izbor za predsjednika Republike koji ima ponajprije reprezentativnu ulogu i radi vrlo skučenog opsega njegovih ovlasti besmisleno je dobivanje i potvrđivanje mandata za predsjednika na izravnim izborima, što su Nijemci, Talijani, i drugi pametniji od Hrvata odavno shvatili pa na tu vrstu izbora ne troše novac i sredstva, ne obmanjuju biračko tijelo predizbornim obećanjima kandidata kao u Hrvatskoj koje ovi ne mogu ispuniti. Stoga predsjednika Republike biraju voljom parlamentarne većine u parlamentu a ne na izravnim izborima kao što se provode parlamentarni izbori.

                                               

 

 

                                                                                                 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   

Na vrh - Top