HRVATSKO PRAVO

Prve online stranačke novine u Republici Hrvatskoj

 

 

                                                                                    25. prosinac 2014.

                                                                                              

                         UKRADENI BOŽIĆ 2014.

SRETAN I BLAGOSLOVLJEN BOŽIĆ SVIM HRVATSKIM KATOLICIMA I KRŠĆANSKIM VJERNICIMA, ĆLANSTVU HSP 1861. U DOMOVINI I ISELJENIŠTVU I SVIM LJUDIMA DOBRE VOLJE!

 Vladajuća garnitura - hrvatska udbokracija ukrala je hrvatskim vjernicima 2014. godine blagdan Božića – blagdan proslave rođenja Spasitelja našeg Isusa Krista kojeg su pretvorbom već dugo vremena lišili božanskog i sakralnog, pa imamo bezbožni Božić kao blagdan shopinga i potrošnje.

Raspisali su predsjedničke izbore bez valjanih i vjerodostojnih kandidata između agnostika Josipovića, masonske trilateralke Grabar, hadezeovskog veterana Kujundžića i potpuno nepoznatog i bez ikakvog političkog iskustva Sinčića.

NA SLICI: ISUSOVIM ROĐENJEM ZAPOČELA JEDINA PRAVA POVIJEST- POVIJEST ČOVJEKOVOG OTKUPLJENJA

Hrvatski je narod u takvoj dubokoj nacionalnoj krizi, iznutra i izvana do te mjere oslabljen i izgubio kompas da nije kadar u ovom trenutku podržati nijednog kandidata koji je vjerodostajan braniti njegove nacionalne i državne interese.

AKO NAROD NE RAZAZNA BOLJE OD GORIH, BIT ĆE MU KAO I DO SADA

Sadašnji predsjednik nije učinio ništa za dobrobit države i naroda i već je ta činjenica dostatna da ne zaslužuje biti više niti sekundu na mjestu na kojem se nalazi već punih pet godina.

Tkogod mu omogući novi mandat na štetu Hrvatske, nema u sebi trunke savjesti i dobrote, o vjeri u Boga i domovinu nema govora. Josipović je štitio komunističko nasljeđe, pokušao spriječiti suđenje zloglasnim ubojicama Udbe koje sada sudi njemačko pravosuđe.

To je osoba koja je protagonistu velikosrpskog fašizma Miloradu Dodiku, kao loš pijanist, svirao glasovir u Banja Luci, koji je u izraelskom Knessetu izvrgnuo sramoti i ruglu hrvatski narod grubim klevetama i optužbama o ustaškoj zmiji u hrvatskim njedrima.

On sam, nesposobni mediokritet bez značenja i karizme, pravi poluproizvod jugokomunističkog samoupravljanja, pripadnik generacije «djece komunizma», ne bi smio biti ni u kojem slučaju predavač kaznenog procesnog prava na zagrebačkom Pravnom fakultetu, a on je ni više ni manje nego predsjednik propale države već punih pet godina. 

O neistinitim podacima u njegovoj imovinskoj kartici već je svojedobno bilo govora, ali ništa se promijenilo nije niti je on snosio bilo kakve posljedice za to. Što je u demokratskim zemljama nezamislivo, u Hrvatskoj je poželjno, razumljivo samo po sebi i normalno.

 

NE VJERUJ DANAJCIMA NI KADA DAROVE NOSE

Kolinda Grabar K. koja se javno hvali partizanštinom svojih djeda i bake, dolazi kao kandidatkinja stranke koja se je najgrublje ogriješila o narod i državu. HDZ nije prošao nikakvu katarzu i nositelj je strašne hipoteke pustošenja naroda i domovine iznutra, ta je stranka odgovorna za ratne zločine, diobu Bosne i Hercegovine sa srbijanskim agresorom, politička ubojstva i atentate, megalomansku pljačku narodnih dobara za sve vrijeme obnašanja vlasti koju je zlorabila za stranačku i osobnu pljačku i nezakonito bogaćenje, osiromašujući čitave naraštaje od kojih sada obrazovani i stručni bježe glavom bez obzira iz Hrvatske, jer za njih u njoj nema mjesta osim za HDZ i SDP i njihove poslušnike.

HDZ podmeće svoju kandidatkinju koja je na misteriozan način dogurala do relativno visokog položaja u NATO, pa ona stoga nije samo kandidatkinja stranačke kriminalne organizacije već i kandidatkinja međunarodnog vojnog i političkog establishmenta koji nikome ne polaže račune a svoje interese nameće vojnim intervencijama, vojnom silom i bombama, tako da ukoliko bi se ta kandidatkinja nekim čudom dograbila vlasti, ona ne bi vladala u ime hrvatskog naroda već u ime NATO pakta, što je vrlo opasno i može biti pogibeljno za suverenost bilo kojeg naroda i zemlje.

Vrlo upitne osobe ogrezle u bezakonje poput Mamića i Horvatinčića financijeri su Kolindine kandidature pa bi već i to svakog pravog domoljuba odbijalo od podupiranja takve osobe za predsjednicu, jer je vrlo jasno da će tu biti na djelu praksa «ruka ruku mije».

No sve to ne predstavlja ništa u usporedbi sa istinitom činjenicom da je ova kandidatkinja, ne zna se po kojoj osnovi, članica Trilateralne komisije, globalne svjetske vlade u sjeni koja radi na uništenju nacionalnih država, smanjenju svjetskog stanovništva i potkopava temelje suvremene demokracije.

Tko daje glas takvoj osobi radi protiv samog sebe, svoje vlastite djece, hrvatskog naroda, katoličke vjere i Crkve.

 

JOSIPOVIĆ PRESPAVAO PET GODINA NA PANTOVČAKU A KUJUNDŽIĆ DVADESET I TRI GODINE U HDZ-U

Milivoj Kujundžić često je u predizbornoj kampanji spočitavao Josipoviću da je cijeli mandat prespavao i da se je tek sada probudio samo zato da bi još pet godina nezasluženo bio hrvatski predsjednik.

NA SLICI: MISLAV PARADŽIK (37) SIN HRVATSKOG VITEZA ANTE PARADŽIKA, UBIJENOG PO TUĐMANOVOM NALOGU, TRAGIČNO OKONČAO ŽIVOT NA BOŽIĆ 2014.

Međutim, Kujundžić je izgleda «zaboravio» da je on sam pune dvadeset i tri godine «prespavao» u HDZ-u ne videći da pripada jednoj zločinačkoj organizaciji koja na sebi nosi nedužnu krv mnogih hrvatskih branitelja uključujući i bezobzirno ubojstvo dopredsjednika Stranke prava Ante Paradžika i ratni zločin ubojstva generala HOS-a Blaža Kraljevića i cijelog niza istaknutih branitelja i pravaša. 

Jedini je Kujundžić javno pred kamerama HTV izrazio sućut i žaljenje nad tragičnom smrti Mislava Paradžika, ali trebao bi isto tako priznati da je više od dvadeset godina pripadao stranci čiji je predsjednik dao ubiti Mislavovog oca, pa mu se onda ne bi omakla ludost kada je izjavio da bi umjesto spomenika banu Jelačiću na središnji zagrebački trg postavio spomenik Franji Tuđmanu.

HDZ može nekritično i zaslijepljeno veličati Tuđmana kao i SDP Tita ali istinska povijest je i za jednog i za drugog dala pravu ocjenu kakvi su i koliki bili u zločinima koje su počinili.

Uza sve ograde i slabosti Kujundžić je ipak najmanje loš kandidat na ovim predsjedničkim izborima.

 SINČIĆU MLADOST PREDNOST ALI I NAJVEĆA SUMNJA I SLABOST

Uza svu svježinu njegovih (odnosno makroekonomista dr Slavka Kulića), tvrdnji o povratku monetarne i financijske suverenosti Hrvatskoj narodnoj banci, narodu i državi, o reviziji pretvorbe i privatizacije i razotkrivanju pravih vlasnika kriminalno privatiziranih hrvatskih banaka, povratku opljačkanih milijardi iz inozemstva, što su bile i jesu programske točke prepisane od HP 1861. iz daleke 1995. godine i kasnije, ovom kandidatu ponajviše nedostaje vjerodostojnost i veće političko znanje i obrazovanje, jer nitko na svijetu ne može izravno iz školskih klupa pretendirati da postane predsjednik države, makar imala 100 stanovnika, a nema nikakvog iskustva niti znanja kako se vodi barem jedna općina sa 300 stanovnika a pogotovo kako se donose odluke i zakoni u hrvatskom Saboru ili Vladi.

Osim potpunog nedostatka političkog znanja i životnog iskustva, jer deložacije su samo jedan vrlo mali segment primjene jednog od više tisuća zakona, i to ovršnog zakona, ovaj kandidat nije ni u kojem slučaju uvjerljivo objasnio odakle njemu kao potpuno anonimnom studentu skupljenih više od 15 tisuća potpisa građana sa brojevima osobnih iskaznica i adresama stanovanja.

Odnosno, tko bi lud tek tako dao potpuno nepoznatoj osobi svoje osobne podatke da sa njima manipulira.

Postavlja se opravdano velika sumnja i upitnik tko zapravo stoji iza Sinčićeve kandidature i tko mu je «pomogao» sakupiti kao totalno nepoznatoj osobi više od tisuću potpisa na dan tijekom 15 dana. Priča o nekakvom "Živom zidu" kod iole pametnih i obrazovanih ne drži vodu niti jednu sekundu.

No srećom, u ovoj potpunoj narodnoj pomrčini, s obzirom da narod nije kadar iznaći i podržati vjerodostojnu osobu za predsjednika, ostaje jedino spoznaja da predsjednik u Hrvatskoj ima tek pozersko i paradno značenje, pa farsu sa izravnim izborima treba što prije zamijeniti izborom u parlamentu, dokle god su ustavne ovlasti predsjednika svedene na fikus.

   

            

 

                                               

 

 

                                                                                                 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   

Na vrh - Top