HRVATSKO PRAVO

Prve online stranačke novine u Republici Hrvatskoj

 

http: www.hrvatsko-pravo.hr

 

14. ožujak 2014.

                                        STRANKA ZLA

 

Nakon osuđujuće presude Županijskog suda u Zagrebu u predmetu suđenja bivšem predsjedniku Hrvatske demokratske zajednice, i vlade Republike Hrvatske, Ivi Sanaderu, i Hrvatskoj demokratskoj zajednici, zbog afere „Fimi medija“, i nepravomoćno utvrđenih i počinjenih kriminalnih djela, pokazale su se istinitima tvrdnje Hrvatske stranke prava 1861. i njenog predsjednika Dobroslava Parage o tome da je HDZ zločinačka organizacija u vezi koje je HSP 1861. na vrijeme, 2000. godine, zatražio od nadležnih državnih institucija da podnesu zahtjev za zabranu njezinog rada i djelovanja.  Da su gluhi upravitelji ove zemlje poslušali glas istine koji je stizao iz Hrvatske stranke prava 1861., Republika Hrvatska bila bi pošteđena pljačke od 2000. do danas. Spašena bi bila jedna cijela generacija Hrvata.

 

NA SLICI: 100 OBLJETNICA SMRTI ANTUNA GUSTAVA MATOŠA 17. OŽUJKA 2014. :„DOK SVE OSTALE STRANKE KOD NAS TEMELJE SVOJ RAD NA MISLI BILO JUGOSLAVENSKOJ BILO   ANTINACIONALISTIČKOJ(KAO SOCIJALISTI), SAMO MISAO  STARČEVIĆANSKA JE ČISTA MISAO HRVATSKA

 

Sada je to zatražio i visoki dužnosnik Socijaldemokratske partije, i saborski zastupnik Nenad Stazić, nažalost 14 godina prekasno, i nažalost predstavnik sada vladajuće stranke i Koalicije, koja nema moralnog prava to zahtijevati, jer je SDP također zločinačka organizacija, ne po tome što bi bila pokrala Hrvatsku kao HDZ, (iako bi i to trebalo utvrditi jednog dana u kojoj mjeri je SDP držao ljestve svom kompanjonu HDZ-u), nego zato što prikriva zločine Hrvatske demokratske zajednice koja je suodgovorna za ubojstva visokih i najviših dužnosnika Hrvatske stranke prava, njezinog dopredsjednika Ante Paradžika, načelnika Hrvatskih obrambenih snaga, (HOS), i Blaža Kraljevića, zapovjednika Hrvatskih obrambenih snaga u ondašnjoj Republici BiH, i člana glavnog stožera Armije BiH, i cijeli niz drugih dužnosnika i hrvatskih branitelja koji su ubijeni od domaće zločinačke ruke. Prikrivaju se, dakle, kapitalni zločini koji su promijenili povijest ove zemlje i ovog naroda, i to u smjeru propasti.

 

SDP prikriva komunističke zločine, i sprečava istrage, optužbe, suđenja i izručenja udbaša, i istrage i suđenja nad jugo-komunističkim zločincima. (Pojedinačna suđenja poput nedavno započeto Josipu Boljkovcu predstavlja iznimku, a i do njega je došlo jedva, jedvice, i tko zna kako će završiti, pravomoćnom osuđujućom presudom, gotovo sigurno ne.) Niti protiv ijednog komunističkog zločinca u RH ne postoji pravomoćna sudska presuda, iako su komunisti opljačkali Hrvate i počinili genocid nad hrvatskim narodom.

 

SDP je pravna slijednica jedne zločinačke organizacije, povijesno dokazane zločinačke Komunističke partije Jugoslavije odnosno Saveza komunista Hrvatske i SKJ.

 

Umjesto da je HDZ prilikom prvog dolaska na vlast 1990. zabranio SKH, čiji je pravni nasljednik SDP, sada će možda ironijom sudbine SDP dati zabraniti kriminalni HDZ. To je to kada se ne sluša glas istine koji je 1990. i sve protekle 24 godine javnosti poručivao putem predsjednika Hrvatske stranke prava, Dobroslav Paraga (HSP 1861.), da HDZ vode i s njom upravljaju zlotvori, dok članstvo Hrvatske demokratske zajednice nije zločinačko, naravno, ali je suodgovorno kao slijepo kraj zdravih očiju, i gluho kraj zdravih ušiju.

 

Iako bi u pravnoj državi trebala vrijediti presumpcija nevinosti, ali ionako nismo u pravnoj državi osim što Republiku Hrvatsku tako nazivaju, trebalo bi pričekati pravorijek Vrhovnog suda Republike Hrvatske, i Europskog suda za ljudska prava, o osudi i krivnji osuđenog Ive Sanadera, njegovih jataka, i Hrvatske demokratske zajednice, međutim, narod nije glup da ne bi znao tko je zemlju sustavno pljačkao, tko je od institucija RH učinio „griješne strukture“.

 

Zar je moguće da je jedino Katolička Crkva u Hrvatskoj to prepoznala i HSP 1861. i nitko drugi u Hrvatskoj od pravnih osoba i njezinih predstavnika?

 

HSP 1861. se u predizbornoj kampanji 2000. kao jedina stranka zalagao za uspostavu Uskoka koji je poslije i osnovan. Uskok je optužio HDZ i Ivu Sanadera. Presude protiv Ive Sanadera, HDZ-a, i Josipa Perkovića daju nadu u početak uspostave pravne države, godinu nakon ulaska RH u članstvo EU, ali pored ovakve vladajuće korumpirane elite nema šanse da se to ikada dogodi.

 

Utemeljitelji Hrvatske demokratske zajednice sudjelovali su u zločinima nad hrvatskim narodom na Bleiburgu i Križnom putu, 1945. godine, i poslije u represivnom i totalitarnom komunističkom sustavu Titove Jugoslavije, i služili su „nečastivog“ maršala Tita, masovnog ubojicu, i ratnog zločinca, bandita i kriminalca, pravomoćno osuđenog  političkog kriminalca još u prvoj Jugoslaviji.

 

Iz vrha Tuđmanovog HDZ-a su boljševici, staljinisti/titoisti, komunisti, oznaši, i udbaši, i „tehno-menadžeri“, i to su kriminalci koji su 1990. preuzeli vlast od zločinačkog SKH-SDP.

 

Nakon prvih demokratskih promjena krenula je pljačka putem zakona o pretvorbi i privatizaciji – pljačka tisućljeća, jer tako Hrvatsku i hrvatski narod nisu opljačkali ni Mongoli, ni Franci i Nijemci, Mađari, Turci i Srbi, niti su je poharali četnici i partizani i tzv. JNA kao što je to učinio HDZ i njegov kriminalni vrh devedesetih s nastavkom 2003. i vladavinom Ive Sanadera, lažnjaka sa splitske rive, i nepravomoćno osuđenog ratnog profitera koji je u politici šurovao s Antom Đapićem i njegovim pajdašima kojima je također mjesto u zatvoru, Đapiću prvenstveno zbog veleizdaje za vrijeme rata, i suradnje s Franjom Tuđmanom i HDZ-om.

 

SDP prikriva otimanje Hrvatske stranke prava od Tuđmanovog režima, što se dogodilo davne 1993. godine, i do danas u hrvatskoj  političkoj javnosti imamo zbog toga cijeli niz lažnih pravaških stranaka, uključujući oteti „HSP“, koji svi skupa postoje kao sateliti HDZ, samo da ne bi postojala Hrvatska stranka prava 1861., da ne bi kojim slučajem HSP 1861. došao na vlast i uveo pravnu državu, i spasio Državu Hrvatsku za koju je poginulo preko 15 tisuća Hrvata tijekom velikosrpske agresije.

 

Republika Hrvatska danas nije nezavisna država, hrvatski politički narod više nije suveren, a u članstvo EU uvela ga je zločinačka organizacija HDZ, kao i u NATO, s tim da referendum o ulasku u NATO kriminalac Ivo Sanader nije ni dao održati, a referendum u vezi članstva u EU nije imao nužni demokratski legitimitet zbog preko 700 tisuća mrtvih birača na biračkim spiskovima, koje je stvorio HDZ, i zbog cijelog niza drugih stvari (nepoštena medijska kampanja koja je godinama trajala isključivo u korist ulaska RH u članstvo EU, itd.)

 

HDZ je Republici Hrvatskoj na grbaču natovario državni dug od preko 40 milijardi U.S.$ (ostatak je natovario SDP, što je također i neodgovorno, i zločinački na neki način, jer ovlast naroda za to je upitna; u predizbornim programima vladajućih stranaka i koalicija ne piše da će dizati kredite u ime RH, niti se to podrazumijeva kao samorazumljivo).

 

HDZ je zločinačka organizacija i zbog veleizdaje zemlje, i paktiranja s velikosrpskim agresorom i Miloševićevim režimom s kojim je dijelio Bosnu i Hercegovinu. HDZ je čak preuzeo izborni slogan Miloševićeve komunističke partije u Srbiji pod geslom „IDEMO DALJE“. Idemo dalje u nabrajanju zločina Hrvatske demokratske zajednice:

 

Pljačka banaka i prodaja bankarskog sektora u ruke stranaca, i to za minimalna sredstva, prodaja Hrvatskih telekomunikacija i drugih državnih odnosno narodnih tvrtki i poduzeća od strateškog interesa za Republiku Hrvatsku, zatim, pljačka javnih poduzeća, i izvlačenje novca za HDZ, ucjena poduzeća i privatnika, reket koji je bio nametnut poduzećima radi financiranja predizbornih kampanja, tajni fondovi, pljačka iseljeničkog novca namijenjenog obrani Hrvatske tijekom rata (oko 2 milijarde američkih dolara pronevjerenog novca čiji se trag pranja mogao pratiti kroz cijelu zapadnu Europu i natrag do Zagreba), zatim, zataškavanje komunističkih zločina i zločinaca nad likvidiranim i progonjenim pravašima, pružanje državne zaštite komunističkim i udbaškim zločincima, protivljenje i sprečavanje lustracije eks-komunista i udbaša, denuncijacija domoljuba i izdaja nad hrvatskim braniteljima, izdaja nad Hrvatima u BiH, izdaja i prodaja Vukovara u ruke srpskog agresora i okupatora, omogućavanje rada slijednice komunističke partije, i izravno omogućavanje povratka na vlast Ivice Račana spada također u veliki grijeh Franje Tuđmana koji je likvidirao HSP, i progonio pravaše.

 

HDZ je zločinačka organizacija jer je sve vrijeme javno djelovao pod agendom hrvatstva uništavajući hrvatstvo kao„vuk u janjećoj koži“.

 

Neka članstvo Hrvatske demokratske zajednice pročita programsku deklaraciju Hrvatske demokratske zajednice iz 1989. godine, i neće naći natruhu o državotvornom programu o hrvatskoj nezavisnosti, međutim, HDZ se predstavlja čak kao osnivač hrvatske države.

 

HDZ je na cjedilu ostavio Hrvate u srednjoj Bosni, Bosanskoj krajini i Bosanskoj posavini, u istočnom Srijemu i Zemunu, i Bokokotorskom zaljevu. (ukoliko Rusija pripoji Krim, otvara se mogućnost pripajanja istočnog Srijema hrvatskoj državi, sve do predgrađa Beograda, tako da se velikosrpskim ideolozima može razbiti o glavu namjera aneksije Hrvatske sve dotle dok se vidi s tornja zagrebačke katedrale.)

 

HDZ je obmanjivao, krao, lagao, izdao, varao, profitirao, itd. Treba li još nabrajati zločine kriminalne organizacije zvane HDZ? Razbijanje Ustava, višestranačkog sustava, itd.

HSP 1861. je davno najavio da će neki Hrvati završiti u ludnici od muke kada saznaju istinu tko je HDZ, neki će se zavući u mišju rupu, neki će se sramiti, ali većina će i dalje ostati besramna, kao i eks-komunisti i nekadašnje članstvo Saveza komunista Hrvatske, koje je dobrim dijelom prešlo u Tuđmanov HDZ 1989./1990.

 

Da je tome tako svjedoče i iskazi HDZ-ovih dužnosnika koji se ne libe huliti, tvrdeći da je suđenje Sanaderu i HDZ-u aferi „Fimi medija“ usporedivo s političkom procesu Alojziju Stepincu. No, i za takav rječnik pun laži će HDZ odgovarati, i svi koji su stajali iza tog zločinačkog projekta.

 

HDZ, što je to - pitati će neki Hrvati jednog dana od srama kada Hrvatske zbog zločinačkog HDZ-a više ne bude. Odgovor iz središta istine glasi: HDZ je najveća obmana u modernoj hrvatskoj političkoj povijesti. HDZ ili Potemkinova sela. HDZ ili zgarište. Hrvatska s Hrvatskom demokratskom zajednicom na smetlištu povijesti, kako je ideološki uzor osnivača Hrvatske demokratske zajednice, Karl Marx, i „prorekao“.

 

Tko je pak sve bio u sprezi s Hrvatskom demokratskom zajednicom? Doći će dan kada će upropastitelji Hrvatske govoriti: Nisam ja, nisam ja. Kao što nitko nije bio u SKJ, a oni koji su bili, rovarili su iznutra, kako ponosno besramno ističu.

 

Najveći zločin je HDZ, međutim, počinio nad onim Hrvatima koji zahvaljujući toj zločinačkoj organizaciji nisu nikada rođeni jer su ubijeni prilikom začeća ili neposredno nakon začeća abortiranjem ploda, jer je HDZ sve vrijeme na snazi ostavio komunistički zakon o abortusu iz bivše Jugoslavije donijet za vrijeme Stipe Šuvara i njegove bande.

 

Hrvati, banda je nad vama vladala sve vrijeme, i svi su to znali, šutjeli ili čak odobravali, osim časnih iznimaka.

 

Sada će se narodu obiti o glavu lažljiva ali omiljena poštapalica „Između dva zla bolje birati manje zlo“.

 

Hrvati su uvijek izabirali manje zlo, a nametnuto im je poslije veće, ali nikako da izaberu istinu i dobro, i da se izbore za dobro i istinu, a prave se veliki katolici dok biraju zlo, i podržavaju abortus. HDZ ili zločinaka organizacija djeco-ubojica.

 

Ovo nisu optužbe i osuđivanja nego nabrajanje golih činjenica, i to samo iz izbora palete serijskih zločina HDZ-a.

 

Hoćemo ići dalje, IDEMO DALJE ljudi ili vam je dosta? Hoćemo i dalje paliti svijeće nad mirogojskim grobom grobara Hrvatske Franje Tuđmana?

 

Tko pali svijeću na grobu Franje Tuđmana, a želi spas Hrvatske, neka pročita kome je posvećena crkva na Mirogoju - Kralju Spasitelju, Isusu Kristu koji spašava kroz istinu, a ne kroz laži i obmane Franje Tuđmana i Hrvatske demokratske zajednice.

 

Tomislav Karamarko najavio je povratak korijenima Franje Tuđmana. Aha, znači još nije dosta. Međutim, prava de-tuđmanizacija, i de-titoizacija tek mora uslijediti. Glavni krivac što Republika Hrvatska nije doživjela de-titoizaciju, nego naprotiv, rehabilitaciju ovog najvećeg zločinca nad hrvatskim narodom u povijesti je upravo HDZ.

 

„Samo istina će vas osloboditi“ (Isus Krist). Koga još zanima Isus Krist?

 

Hrvate možda čeka  nestanak u Apokalipsi koja se odvija pred njihovim očima, jer se nisu probudili. Velika vatrena oluja lebdi nad Hrvatskom otkad je zemlju u NATO uveo „moderni“ premijer, vođa zločinačke organizacije.

 

                                      

 

 

 

 

                 

 

          

 

            

 

                         

 

 

Na vrh - Top