HRVATSKO PRAVO

Prve online stranačke novine u Republici Hrvatskoj

 

http: www.hrvatsko-pravo.hr

 

20. travanj 2014.

            USKRS U OBAMRLOJ HRVATSKOJ 2014.

 

BLAGOSLOVLJENO USKRSNUĆE ISUSA KRISTA SVIM HRVATSKIM KATOLICIMA, PRAVOSLAVNIMA I OSTALIM KRŠĆANSKIM VJERNICIMA, ĆLANSTVU HSP 1861. U DOMOVINI I ISELJENIŠTVU I SVIM LJUDIMA DOBRE VOLJE!

 

Oni koji vjeruju u Kristovo uskrsnuće pozvani su braniti čovjeka, narod i domovinu ne samo u  ratu nego i u miru što je daleko  teže i zahtjevnije, osobito u Hrvatskoj koja je utonula u tami daleko od uskrsnog svjetla i nade u spas iz ralja udbokracije  oličene u svim strukturama vlasti od 1990. do danas.

 

Dubina pada hrvatskog čovjeka neshvatljiva je pogotovo skoro dvadeset godina nakon okončanja srpske pobune i okupacije dijelova Hrvatske, jer ta okupacija već odavno ne može biti više nikome biti razuman alibi za stalno nazadovanje Hrvatske i vraćanje unatrag.

 

Kolosalna pljačka, duhovno i imovinsko razvlaštenje  hrvatskog naroda od  hrvatskih vlastodržaca bez presedana u hrvatskoj povijesti, odlazak  dva udbaška egzekutora iza njemačkih rešetaka i to tek nakon najave  međunarodnih sankcija službenom Zagrebu, otkrića oko najveće obmane hrvatskog naroda u liku zloglasnog Sanadera, zaštita Tuđmanovog lika i djela i njegove sljedbe nakon svih strašnih zlodjela koje je utvrdio i međunarodni kazneni sud, sve to nije dovelo značajnu hrvatsku većinu do obraćenja i vjere u istinu za koju je uskrsli Krist kazao da se zato rodio i došao na svijet da svjedoči za istinu i tko je god od istine, sluša njegov glas.

 

Uskrs zahtijeva osobno obraćenje svakog pojedinca a obraćenja nema dok se ne spozna vlastite promašaje i zablude i dok se jedno zlo zamjenjuje drugim,  navodno manjim zlom. Bog ne daje milost obraćenja onima koji ga štuju samo usnama a zakone njegove drže iza leđa.

 

Pogledajmo tko od 1990. godine do danas vlada našom domovinom u ime naroda, koliko su isti poštivali i poštuju temeljna ljudska prava na život, na rad, na obitelj, na kršćanski odgoj i ćudoređe, koji održavaju na snazi Zakon o pobačaju donesen od Jakova Blaževića, javnog tužitelja uskoro svetog kardinala Stepinca, koji su upropastili najmanje milijun radnih mjesta, uništili industriju i poljoprivredu i sve vrijeme nas lažu i obmanjuju potčinjavanjem Hrvatske globalizaciji i konzumerizmu Zapada koji i sam lišen svih moralnih temelja ozakonjuje gay brakove,  takozvani treći rod, eutanazira malodobnu djecu  i samim time srlja u globalnu propast.

 

Te iste odnarođene, društveno i gospodarski štetne i opasne snage raspisale su nedavno još jedne europarlamentarne izbore koji ne služe ničemu osim zadovoljenju formalnih uvjeta za članstvo u toj vrlo upitnoj nadnacionalnoj organizaciji, ali zato služe štetnom i nepotrebnom astronomskom financiranju hrvatskih zastupnika na račun hrvatskih poreznih obveznika, koji ne predstavljaju niti sebe same a nekmoli hrvatske nacionalne interese ili mogu zaštititi bilo koja hrvatska prava unutar Europske unije kojoj prijeti ozbiljna destabilizacija i mogući razlaz.

 

Na upitnu vjerodostojnost HDZ-a kao glavne oporbene stranku ukazuje i podatak da su joj na listi za europarlament kandidatkinja koja prikriva naredbodavce atentata na potpredsjednika Hrvatske stranke prava Antu Paradžika i kandidat koji se izdaje kao tradicionalni demokršćanin ali mu to ne smeta da  na blagdan Svete nedjelje kosi travu u svojem vrtu i sam sebi odreže nožne prste.

 

Da se u Hrvatskoj bez radikalnog preokreta ništa dobro za hrvatsku većinu neće i ne može promijeniti nabolje i da će uskrsno svjetlo biti sve dalje od Hrvatske a Veliki Petak dugotrajno stanje pokazuju i najave ostanka na vlasti sadašnjeg predsjednika Republike kojem se kao alternativa nudi još  jedna iz ergele ultrakorumpirane Sanaderove garniture koja sada opslužuje Nato savez kao okupacijsku vojnu silu ne samo Iraka ili Afganistana već i okupatora Republike Hrvatske u kojeg je usisana bez volje i odluke hrvatskog naroda uopće.

 

O kriminalnom  izbornom sustavu koji je na snazi u Hrvatskoj i koji je zacementirao smjene dviju neoboljševičkih partija HDZ-a i SDP-a i njihovih korumpiranih satelita i na slijedećim parlamentarnim izborima 2015. godine uzaludno je trošiti riječi.

 

Da je u Hrvatskoj i izvan nje bolja polovica Hrvata, osim malobrojne manjine, koja uistinu vjeruje u uskrsnuće Krista i u skladu sa njegovim zakonima živi i ponaša se noćna mora i Veliki Petak kroz koji stalno prolazi hrvatski narod bila bi samo tragična prošlost a ne hrvatska sadašnjost i budućnost.

 

          

 

                                       

                         

 

 

Na vrh - Top