HRVATSKO PRAVO

Prve online stranačke novine u Republici Hrvatskoj

 

 

                                                                                    5. studeni 2015.

 

                                                                                                                     

INVAZIJA SA ISTOKA – PRIJETNJA HRVATSKOJ OPSTOJNOSTI I SVJETSKOM MIRU

 

 PROROČANSTVO ČETIRI MJESECA UOČI INVAZIJE:

«...Rezervna armija novog svjetskog poretka su mase izbjeglica iz Afrike i Azije čijim masovnim useljavanjem u EU žele postići brisanje državnih granica, demontažu država i uništavanje svih naroda.»

«I Hrvatska će biti od Bruxellesa prisiljena utemeljiti svoju Lampedusu za masovni prihvat izbjeglica- u ovom trenutku, trojanskih konja globalnog kapitalizma.»

«Predsjednik Libije Moamer Gadafi besramno je ubijen pred očima cijelog svijeta, što predstavlja ordinarni ratni zločin, od onih koji su mu bili dužni goleme novčane iznose a sve u cilju da se opljačka Libija i njezina nafta i da se golemim valom afričkih izbjeglica naruši političko, gospodarsko i demografsko stanje na europskom kontinentu.»

 

/iz govora Dobroslava Parage na stranačkom skupu u Splitu 14. svibnja 2015.g./

Glavni pravac i udar višemjesečne invazije kolonizatora koja se sastoji u selidbi milijuna prebjega drugih rasa, kultura, vjera, jezika i naroda jest Njemačka, njezino gospodarstvo, njezin državni teritorij kao i opravdana težnja dijelova njemačkog naroda za nezavisnošću i zaštitom svojih nacionalnih, državnih i međunarodnih interesa i dobara, nastojanja da se oslobode okupatorske anglo-američke čizme koja se ne miče sa njihovog ozemlja sve tamo od daleke 1945. godine.

NA SLICI: NIJEMCI, PROBUDITE SE!

To nisu izbjeglice već dobro istrenirani prebjezi koji po zadatku svojih gospodara vrlo drsko, agresivno i bezobzirno manipuliraju osjećajima i milosrđem europske uljudbe kako bi je prisilili da ih primi kao uljeze u skandinavskim i germanskim zemljama u kojima samo fundamentalistička i totalitarna pustinjska latifundija pod imenom Saudijska Arabija, bezobrazno najavljuje izgradnju nekoliko stotina džamija i minareta.

Ponašanje Mađarske sa čeličnom žicom postavljenom na granici sa Hrvatskom ponovno nudi odgovor na pitanje zašto Hrvati tisuću godina nisu imali svoju vlastitu državu a Mađari jesu ili su vladali nad Hrvatima u zajedničkoj državi.

Hoće li hrvatski narod, za razliku od mađarskog, šutke dopustiti ozbiljnu prijetnju dugoročnim masovnim naseljavanjem Hrvatske od azijatskih prebjega?!

Hrvatski dubiozni režim Milanovića i Pusićke dokazao se potpuno nedorastao i nesposoban predvidjeti i nositi se sa događajima koji su mu nenadano iskrsli pred nosom, ne promišljajući što će dobro i loše donijeti Hrvatskoj slanje oružja 2013. godine sirijskim pobunjenicima protiv legitimne vlade Bashara al Assada i ulaženje u agresivni rat protivan međunarodnom pravnom poretku i svjetskom miru.

Beskičmenjaci kada su u pitanju nalozi izvana, poslušne sluge na štetu hrvatskih nacionalnih interesa, Čačić i premijer Milanović javno su na jednoj sjednici vlade časkali o slanju tzv. «maschinengewer-a« u Siriju preko Jordana ne mareći da nas na taj način upliću u rat koji nema nikakve veze sa hrvatskim državnim i nacionalnim interesima već im nanosi golemu i nepopravljivu štetu kao što je gubitak 20 mlrd US dolara vrijedna naftna polja koja je su bila vlasništvo INE a koja ih je nepovratno izgubila, kriminalnom politikom Milanovićeve vlade i totalno nedorasle ministrice Pusić.

NA SLICI: DIO VOJNOG ARSENALA KOJI JE HRVATSKI REŽIM PO AMERIČKOM NALOGU SLAO ISILU U SIRIJU

Za takvu u biti zločinačku vanjsku politiku Milanović i družina zaslužili bi jednog dana sjediti na optuženičkoj klupi na Međunarodnom kaznenom sudu u Haagu.

Nisu samo hrvatski trabanti u vlasti iznevjerili i prokockali hrvatske nacionalne i državne interese u ovoj nenaoružanoj agresiji na europski kontinent već se je u svemu tome kao prava trojanska kobila Njemačke i Europe ponijela njemačka kancelarka Angela Merkel koja svojim držanjem prema ovoj invaziji pokazuje duboku psihološku i socijalnu patologiju suvremenog njemačkog društva koje i dalje dopušta bezuvjetni diktat i kapitulaciju pred angloameričkim diktatom.

Uz Angelu Merkel Njemačka još jedanput pokazuje preduboku krizu vlastitog identitea, samooptuživanje do samoukidanja nacije, što je i dalje čini zapadnom sluškinjom i kravom muzarom, gospodarskim divom a političkim patuljkom.

Dokle će jedna prosječna bivša istočnonjemačka komsomolka za čijeg se oca sumnja da je bio suradnik Stasi-a zlorabiti njemačku strpljivost?!

Ukoliko se probudi njemački samosvijest i prirodni nacionalni instinkt za samoodržanjem mogla bi ta tobože najmoćnija žena svijeta umjesto nobelovke postati pokojnica.

Ustvari invazija milijuna prebjega koordinirana sa agresijom na Siriju može biti detonator ne samo interkontinentalnog sukoba već i Trećeg svjetskog rata, jer su sukobljene strane u Siriji ustvari SAD i njegovi sateliti na jednoj strani i Rusija i Iran na drugoj. Nakon pokšaja okupacije cijele Ukrajine i režiranja državnog udara od strane zapadnih službi, proces okruživanja Rusije nastavljen je pokušajme izbacivnja njezine pomorske flote iz Sirije.

I dok papa Franjo i Putin pokušavaju zaustaviti uništenje kršćanstva i izbijanje svjetskog rata preko leđa Sirije, odgovor druge strane(Isil je naoružala Amerika, Hrvatska, Turska, Katar, Saudijska Arabija i dr.) je rušenje ruskog civilnog zrakoplova i likividacija 224 putnika iznad Egipta radi dolijevanja ulja na vatru i daljnjeg izazivanja nuklearnog sukoba.

 

 

 

 

 

 

 

   

Na vrh - Top