HRVATSKO PRAVO

Prve online stranačke novine u Republici Hrvatskoj

 

 

                                                                                    07. rujan 2015.

 

 

REŽIM U ZAGREBU SABOTIRA DJELOVANJE HRVATSKE PRAVOSLAVNE CRKVE

Članak arhiepskopa HPC Aleksandra iz Hrvatskog tjednika progovara o zlonamjernom stvaranju zabune u javnosti agenata provokatora koji se pozivaju na inicijativu pokretanja Hrvatske pravoslavne crkve dok je SDP-HDZ odbijaju legalizirati ili podržati sa ciljem da se stvori što veća zabuna, nepovjerenje i konfuzija u hrvatskoj javnosti a osobito u redovima hrvatskih pravoslavnih kršćana, koji već punih 70 godina čekaju obnovu Hrvatske pravoslavne crkve nad čijim je svećenstvom jugokomunistički režim 1945. godine izvršio holokaust, odnosno fizičko uništenje njezinog svećenstva i klera.

NA SLICI: MINISTAR UPRAVE ARSEN BAUK 2015. ZABRANIO HRVATSKIM PRAVOSLAVCIMA CRKVU

Na djelu je udar sličan razbijanju i neutraliziranju nekada utjecajne i snažne Hrvatske stranke prava. Obnova i registracija Hrvatske pravoslavne crkve postala je smetnja režimu u Zagrebu ali i velikosrpskim pretenzijama Srpske pravoslavne crkve koja će jednom morati položiti račune za svoje protuhrvatsko i protuvjersko djelovanje u Republici Hrvatskoj.

Zločincu, koji je patrijarha Maksimova Germogena, zagrebačkog mitropolita i sveca osudio na pogubljenje, posvećena je ni više ni manje nego velika ulica u širem središtu Grada Zagreba zahvaljujući zagrebačkom gradonačelniku Bandiću.

 

 

 

 

                                                                                                  

 

 

 

 

 

 

 

   

Na vrh - Top