HRVATSKO PRAVO

Prve online stranačke novine u Republici Hrvatskoj

 

 

                                                                                   BOŽIĆ 2016.

                                                                                            

        BOŽIĆ SE NE MOŽE PREVARITI  

SRETAN I BLAGOSLOVLJEN BOŽIĆ 2016. SVIM HRVATSKIM KATOLICIMA I KRŠĆANSKIM VJERNICIMA, ČLANSTVU HSP 1861. U DOMOVINI I ISELJENIŠTVU I SVIM LJUDIMA DOBRE VOLJE!

        

Od nijednog zla i nevolje ne da se ovaj naraštaj zaštititi, od svih duševnih dobara i zala izabire po pravilu zlo nadajući se da je manje od onog što je bilo. Duhovno zaslijepljen i moralno opustošen i ponižen ne može se  uzdignuti iz močvare u koju tone i propada i vlastitom odlukom i izborom.

Zato izostaje napredak, duhovni i materijalni, politički uspon zemlje unaprijed je izgovorena prijevara a nepravde se ne ispravljaju već se umnažaju.  

NA SLICI: HERODOV POKOLJ NEVINE DJEČICE U JUDEJI - U HRVATSKOJ I DJECU UBIJAJU ZAR NE?

Bogatstvo čitavih naraštaja beznadno je prisvojeno, otuđeno ili upropašteno, ne vraća se opljačkana imovina iz 1945. godine niti se isplaćuje pravedna naknada, ne sudi se jugoudbaškim strukturama, u politici i sudstvu nije se provela lustracija, nerođena djeca se pobacuju a mnoga rođena se zlostavljaju i žive u bijedi, mladi bez glave i pameti bježe u bespuća, granice se ne štite, vojske gotovo i nema osim za tuđinska osvajanja i osiguranje heroinskih puteva, na  najvišu vlast već se 26 godina postavljaju generali okupatorske vojske, komunistički apartčiki, njihova djeca i unuci, suradnici Udbe i Kosa, izdajice koje bi šarafcigerom uništavale spomen obilježja hrvatskih branitelja, slalo se desetine tona oružja za rušenje legalnih vlasti u Siriji, zločin nad Paraginim pravašima i dalje je na snazi dok traje potraga za lažnim pravaškim liderima.

Posljedice su strašne i nesagledive, države više nema osim na papiru i u pričama lažova nosa duljeg od Pinokia, kupuje se svoje za svoje kao što je slučaj INA, kvislinzi instalirani od tuđinske nevidljive moćne ruke rade na oslobađanju Hrvatske od Hrvata i zemlje od njezinih prirodnih i materijalnih bogatstva, nesposobni i nedorasli smjenjuju se na vlasti kao na tekućoj traci dok harlekini, cirkusanti i diletanti u Saboru kolo vode,  drže se mise zadušnice za nalogodavca političkih ubojstva i djelitelja hrvatskih i bosanskih zemalja po kojem, da sramota i zlo bude veće, od nedavno  se imenuje zagrebačka zračna luka.

Kolike su masovne grobnice neiskopane a mrtvi zaboravljeni leže nedostojno bačeni u jame sve uz blagoslov i mig suvremenih hrvatskih političkih i duhovnih Heroda od 1990. godine do danas.

U vrijeme proslave rođenja malog Isusa, pravog Boga i pravog čovjeka, koji nam ne dopušta da ostavimo svaku nadu, znajući da se Boga ne može prevariti okićenim zagrebačkim ulicama za Advent, odlascima na polnoćku i lijepo ukrašenim borovima i jelkama, dozivamo  stihove našeg hrvatskog pjesnika pravoslavca Petra Preradovića, čija unuka Paula je spjevala sadašnju austrijsku državnu himnu “Zemljo gora, zemljo na rijeci”.

 

“…Domovino, majko sreće!
K tebi opet sin se kreće,
Od radosti suze lije.
Primi opet svoje dijete,
Do vijek će tvoje biti,
Ljubit tebe svako doba,
U tvom polju daj mu groba,
Tvojim cvijećem grob mu kiti!"

 

 

   

 

                                                            

                                                                                                                     

   

Na vrh - Top