HRVATSKO PRAVO

Prve online stranačke novine u Republici Hrvatskoj

 

 

                                                                                   24. ožujak 2016.

                                                                                                  

POVIJEST SE PONAVLJA - DOK HDZ/SDP UDBAŠI VLADAJU NAROD U EMIGRACIJU ILI POD ZEMLJU

 

U državi neostvarene nacionalne suverenosti i slobode sve je moguće. Takozvana domoljubna koalicija koja se dočepala vlasti postizbornim makinacijama, nema nikakav ozbiljan program izgradnje države i nacije ili zaštite hrvatskog opstanka i uglavnom se zanima dnevnim spinovima prodavanja magle kroz prizmu sukoba ustaša i partizana i provođenja briselskih i NATO diktata.

NA SLICI: PONUDA RH VLASTI JE ISELJAVANJE ILI IZUMIRANJE 

Sanaderova barbika slavi i blagoslivlje prvog predsjednika Republike, krivotvoreći njegov životopis Titovog komesara, naredbodavca atentata na Antu Paradžika i zapovjednika svih postrojbi HOS-a u Bosni i Heregovini, Blaža Kraljevića.

Dok dio američkog javnosti, premda u velikoj manjini, desetljećima zahtijeva uhićenje i suđenje bivšem državnom tajniku i sivoj eminenciji takozvanog Novog svjetskog poretka Henryju Kissingeru, nadimkom HAK, za nebrojene zločine protiv nacionalnog i međunarodnog prava, HDZ-ovi žbiri stalno ga citiraju jer je navodno dalekovidno prognozirao Tuđmanovu povijesnu veličinu. Moglo bi se reći similis simili gaudet ili sličan se sličnom raduje.

Poslušnica struktura takozvanog Novog svjetskog poretka koje su je i instalirale na Pantovčak, promotorica partizanštine i transrodne ideologije njezinih pravih gospodara, nakon ženskog Judinog poljupca sa Killary Clinton prije godinu dana, drznula se u rezidenciji Tuđmanovu bistu postaviti uz bistu hrvatskog blaženika kardinala Stepinca, njegove izravne žrtve.

Tuđmana, koji je u svojstvu generalštabnog oficira u Beogradu potpisao predstavku KPJ za osudu na smrt kardinala Stepinca 1946. godine, ludilo je politike Kolindina zajedništva izjednačilo sa hrvatskim svecem Alojzijem: žrtva i krvnik izjednačeni na istom pijedestalu.

Dokaza o podzemnim i kriminalnim spregama sadašnjih aktera vlasti umreženih sa međunarodnim političko kriminalnim podzemljem je napretek a jedan od njih nedvojbeno je istodobno oslobađanje iz pritvora kriminalnog Sanadera i dolazak Bidena u Zagreb, glasnogovornika onih snaga za koje ne samo papa Franjo tvrdi da su uvele svijet u Treći svjetski rat.

Biden, taj himbeni katolik i promotor masovnih pokolja u Siriji, nezakonitih egzekucija bespilotnim letjelicama, radi kojih Zapad već dulje vrijeme žanje što je posijao, poticatelj istospolnih brakova i gay filozofije oslobađa Sanadera iz zatvora kao nagradu za perfidno učlanjenje Hrvatske u NATO pakt 2008. godine bez odluke hrvatskog naroda na referendumu ili makar dvotrećinskom odlukom hrvatskog Sabora.

Radi toga je SDP-HDZ udbaška klika na vlasti i u oporbi jedina vlast od svih zemalja sa komunističkim nasljeđem koja nije bila uvjetovana sa primjenom lustracije radi ulaska u euroatlantke integracije.

Na pitanje zašto Hrvatska ne dopušta lustraciju ponajbolje je prije dvije godine Slobodnoj Dalmaciji ponudio odgovor američki politolog zaposlen na Bakarićevom partijskom fakultetu. On je doslovce izjavio «Kad biste vi u Hrvatskoj proveli lustraciju, tko bi vam ostao da vas vodi? Dobroslav Paraga?»

Nakon što su obavili redovnu smjenu vlasti «da se vlasi ne dosjete», komunisti iz SDP-a sa udbašima iz HDZ-a jedno od prvih obećanja koje su pogazili jest provođenje lustracije koju su godinama obećavali.

Umjesto toga ponudili su po svemu nevjerodostojnog pravaša Zlatka Hasanbegovića da za njih vadi vruće kestenje iz vatre. Nevjerodostojnog ne samo zato jer se svojih uvjerenja odriče i posipa se pepelom kad god to netko od njega zatraži već i zato što se uključio u HDZ, partiju koja je poubijala ne puno manje članova Stranke prava nego režim Aleksandra Karađorđevića u vrijeme velikosrpske Jugoslavije.

Kako zuastaviti demografsku smrt Hrvatske i masovno iseljavanje koje je poprimilo epske razmjere(samo u Njemačku iselilo 56 tisuća hrvatskih državljana 2015. godine) dok na granicama kucaju horde azijatskih plaćenika koje se pogrešno prikazuje izbjeglicama, o tome lažnjaci iz HDZ-enjarske koalicije ne samo što nemaju što reći već nemaju osmišljen i provediv bilo kakav stvarni program. No, hrvatska većina i dalje spava i ne haje nizašto, naivno misleći da će netko drugi riještiti problem ili da imaju vremena na bacanje.

 

 

                                                

 

                                                            

                                                                                                                     

   

Na vrh - Top