HRVATSKO PRAVO

Prve online stranačke novine u Republici Hrvatskoj

 

 

                                                                                  20. studeni 2018

                                                                                                 

                                                    

ZA VELEIZDAJU VUKOVARA TUĐMANU SPOMENIK U SREDIŠTU ZAGREBA

 

Neprihvatljivo je dvolično ponašanje dijela javnosti koja kukavički odbija pogledati istini u oči gotovo tri desetljeća kada s jedne strane, u studenom mjesecu komemorira otpor i oružanu borbu protiv srbijanske okupacije Vukovara a kroz cijelu godinu režim, mediji i ta ista javnost slave i uzvisuju glavnog krivca za slom obrane i okupaciju Vukovara Franju Tuđmana, nazivaju ga ocem hrvatske države i sličnim besmislicama.

NA SLICI: TUĐMAN I HDZ IZDALI SU VUKOVAR

Dokle god se ne oslobodi svojih zabluda i samobmana, dok ne pogleda istini u oči i ne pomete hrpe laži u vlastitom dvorištu a trideset godina od bitke za Vukovar i više su nego dovoljno vrijeme za to otrežnjenje, ovaj naraštaj se neće izvući sa dna na pravi i spasonosni put.

Sami sebe trebaju upitati sudionici tih kolona sjećanja zašto tih mimohoda nije bilo dok je Tuđman bio živ i na vlasti, zašto se Tuđman nikada nije pojavio na komemoracijama za Bleiburg i Križni put, Vukovar, Jazovku Škabrnju, itd. Zašto i radi koga pod visokim pokroviteljstvom HDZ-a, vlasti i mediji sustavno obmanjuju cjelokupnu javnost o pravim razlozima vukovarskog sloma, osim onih koji su materijalno i egzistencijalno za njih vezani.

Upoznat ćete istinu i istina će vas osloboditi, no taj spasonosni Kristov nauk kao da ne vrijedi za moralno i duhovno zapušteni narod koji se umjesto prema istini zanosi idolatrijom pogubnog libertijanizma, bogova novca, zombijevskog prihvaćanja internet idola, lažnih sloboda i prava zapadnog tipa, odricanjem od narodnog, obiteljskog i vjerskog značaja.

Življenje od laži, s figom u džepu i kultom Tuđmana dovelo je ovaj naraštaj do samoistrebljenja goreg od svih dosadašnjih ratova i napada na narodni i vjerski opstanak.

Vukovar se mogao, trebao i morao braniti i obraniti ali je bio izdan i prodan od Tuđmanove vrhuške nakon čega je uslijedio bjesomučni progon, uhićenja i ubojstva hrvatskih branitelja a zatim privatizacijska pljačka povijesnih razmjera koja je uništila Hrvatsku i dok to ne prihvati, ne može ovaj hrvatski naraštaj iz živog blata u kojeg se sam uvalio ogrezlošću u korumpiranost, glupost i nemar.

Ako se Vukovar prepušten sam sebi i malobrojnim braniteljima koji su mahom dragovoljno priskočili u pomoć iz cijele Hrvatske i inozemstva mogao braniti tri mjeseca, apsolutno se mogao i obraniti uz pomoć i opću mobilizaciju cijele Hrvatske, ali Tuđmanova vrhuška to je onemogućila, jer kako onda provesti dogovore sa Slobodanom Miloševićem oko zamjene stanovništva i teritorija dogovorene mjesec i pol dana ranije u Den Haagu, kako kasnije provesti zajedničke paklene planove o podjeli BIH iz Karađorđeva u ožujku 1991. godine.

Nastavak te sramotne i veleizdajničke politike dobio je nedavno svoj nastavak u otvorenoj kolaboraciji HDZ-a i SDS-a u BIH, odnosno velikosrpske marionete Dodika i HDZ-ove marionete Čovića što je pravac geopolitički i povijesno poguban za opstanak hrvatskog naroda ne samo u BIH, gdje je već pred nestankom, već i za opstanak naroda u RH.

Ritualni hod u koloni sjećanja izgleda kao pranje nečiste savjesti, kao neka vrst okajanja nacionalne izdaje grada i branitelja koja u podsvijesti svakog HDZ-ovca postoji dok na javi i dalje podržavaju tu istu izdaju preko njegovanja kulta lažnog državnika i lažnog oca domovine.

Lako je čitati prigodne stihove kao «grad to ste vi», ali na prvom mjestu radi istine treba javno čitati Optužnicu Vukovara Siniše Glavaševića, jer je u njoj rečeno sve o veleizdaji Vukovara i njegovih branitelja od Tuđmanovog režima, zatim najširu javnost treba upoznati sa progonom i uništenjem jedine političke stranke koja je učinila sve za obranu Vukovara kao i postrojbi HOS-a koje je utemeljilo najuže rukovdstvo te stranke.

Politička ubojstva prvaka te stranke i ratnih zapovjednika HOS-a dogodila su se uz totalnu šutnju a moguće i prešutno odobravanje vrha Katoličke crkve u Hrvatskoj predvođenog kardinalom Franjom Kuharićem koji je bio na vrijeme upozoren i obaviješten da Tuđman izdaje naloge za atentate i politička ubojstva.

Bitka za Vukovar i njegova veleizdaja od Tuđmanovog režima bila je zapravo još jedna najava novog hrvatskog probljavanja uz pomoć domaćih marioneta i petokolonaša koji su jugofederaciju zamijenili okupacijom stranih banaka i njihovih trgovačkih lanaca koji su ovaj narod pretvorili u podstanare u vlastitoj zemlji i bijelo roblje koje pere tuđe toalete po staračkim domovima i čisti hotelske sobe po Italiji, Njemačkoj , Irskoj i Velikoj Britaniji.

NA SLICI: RAMU HRBATOVIĆA, JUNAKA OBRANE VUKOVARA I BOGDANOVACA IZRUČILI REPUBLICI SRPSKOJ

Razmjeri te veleizdaje prostiru se sve do naših dana pa je hosovac Ramo Hrbatović vukovarski heroj i branitelj Bogdanovaca 80 postotni ratni vojni invalid i dragovljac HOS-a pokupljen iz središta Zagreba gdje je živio i deportiran ne tako davno u Republiku Srpsku, gdje je umro 30. prosinca 2015. pod nerazjašnjenim okolnostima.

Usprkos svemu tome, bezglavi dotepenec iz Pogane Vlake u stilu pravog skojevca u najgorem značenju te riječi poigrava se i manipulira sa politički neosvještenim i kroumpiranim domicilnim stanovništvom, trguje pregovara i miti sve do koga stigne od Kaptola do Gornjeg grada.

NA SLICI: DOK IM NAROD NE KAŽE DOSTA- UMJESTO PIRAMIDE  STATUA GENERALISSIMUSA

Sada, nakon što je desetljećima glumio velikog titoistu postao je obožavaelj demonskog Tuđmanovog kulta, pa mu novcima građana podiže velebni spomenik za njegovu ulogu u tragediji Vukovara i propasti naroda i države Hrvatske i Bosne i Hercegovine.

                                                             

        

                                                               

          

                                                                                                     

                                                                                                 

 Na vrh - Top