HRVATSKO PRAVO

Prve online stranačke novine u Republici Hrvatskoj

 

 

                                                                                  01. lipanj 2018

                                                                                                 

                                                                                                                 

DRŽAVNO ODVJETNIŠTVO ODBIJA SASLUŠATI KRUNSKOG SVJEDOKA PARADŽIKOVOG UBOJSTVA PO TUĐMANOVOM NALOGU

Državno odvjetništvo Republike Hrvatske pod rukovodstvom donedavnog glavnog državnog odvjetnika Dinka Cvitana nezakonito blokira od lipnja 2016. godine naovamo provođenje bilo kakvih predistražnih radnji protiv Ruže Tomašić HDZ-ovske europarlamentarke koja je nagrađena dv puta kandidaturom i izborom na taj položaj jer je svjesno lažirala svoju ulogu svjedoka Tuđmanovog naloga za ubojstvo poitičkog i vojnog rukovodstva Hrvatske stranke prava i HOS-a Dobroslava Parage i Ante Paradžika iz 1991. godine.

NA SLICI: MODRIĆ I LOVREN HRVATSKE NOGOMETNE ZVIJEZDE  ODLIČNA SU REKLAMA ZA HRVATSKU KORUPCIJU I MAFIJU NA SVJETSKOM NOGOMETNOM PRVENSTVU 2018. U RUSIJI

Tužiteljstvo kao instrument vladajuće Partije štiti Ružu Tomašić, propuštajući čak četiri puta propisani zakonski rok za rješenje kaznene prijave, jer bi u protivnom Tomašić bila ne samo procesuirana za kazneno djelo lažnog svjedočenja pred sudom nego bi joj prethodno bio ukinut parlamentarni imunitet, te bi je iz HDZ-a morali prisiliti na uzmak i ostavku iz Europskog parlamenta čime bi dodatno naštetili svojem ionako krajnje upitnom ugledu.

U Državnom odvjetništvu dobro znaju što je kazneno djelo lažnog svjedočenja i ometanje pravde i koliko ono može biti štetno za utvrđivanje istine i procesuiranje kaznenih djela, što su pokazali u provođenju istrage i podizanju optužnica protiv Luke Modrića i Dejana Lovrena, hrvatskih nogometnih reprezentativaca sa međunarodnom karijerom, jer su svjesno i zlonamjerno promijenili svoje iskaze iz istrage u lažne iskaze pred sudom da bi zaštitili Zdravka Mamića i nogometno podzemlje od presude za reket i posvemašnju korupciju koja je uništila i hrvatski nogomet i hrvatsku reprezentaciju koja kao takva i nema što tražiti na svjetskom nogometnom prvenstvu i bolje je za sve da propadne dok u svojim redovima i iza sebe ima nogometnu mafiju.

Proizlazi da je glavnom državnom odvjetniku Hrvatske važnije procesuiranje i presuda nogometnoj mafiji nego li procesuiranje zavjere oko političkog ubojstva lidera parlamentarne političke stranke i načelnika draagvoljačkih obrambenih jedinica u agresiji protiv Hrvatske što je samo za sebe djelovanje protiv pravnog poretka s obzirom na težinu kaznenih djela korupcije i politički motiviranog ubojstva u vrijeme rata.

Do danas nije ispitan Josip Manolić na okolnosti prethodnog sastanka i dogovora između Tuđmana, Šuška, njega i Đapića oko ubojstva Ante Paradžika, koje je uslijedilo nedugo nakon toga sastanka.

Izbjegavanje saslušanja Josipa Manolića, bivšeg predsjednika vlade Republike Hrvatske i predstojnika tajne službe SZUP-a koji se nalazi u vrlo visokoj životnoj dobi od 98 godina i kojem je znatno oslabio sluh ali ne i pamćenje, može se razumjeti jedino kao opstrukciju rada na podnesenoj kaznenoj prijavi od nadležnog državnog odvjetništva u Zagrebu kako bi se pogodovalo okrivljenicima u ovom predmetu, ali i prikrilo umješanost nekadašnjih najviših državnih dužnosnika u najteža kaznena djela kao što su zavjera i teško ubojstvo iz političkih razloga protiv oštećenog Ante Paradžika i drugih.

U veljači ove godine dogodilo se dvostruka likvidacija slovačkog novinara 27 godišnjeg Jana Kučiaka i njegove zaručnice Martine Kušnirove u jednom stanu nedaleko Bratislave zato jer je istraživao povezanost slovačkog državnog vrha sa kalabrijskom mafijom u poreznim prijevarama i korištenju golemih iznosa sredstava iz europskih fondova u građevinskom sektoru.

Nakon što se pobunila slovačka javnost, Crkva i novinari i deseci tisuća ljudi danonoćno prosvjedovalo na ulicama slovačkih gradova došlo je do ostavke ministra unutarnjih poslova a zatim i do ostavke predsjednika vlade Roberta Fica.

U Hrvatskoj se ne bune niti politički ni medijski ni crkveni krugovi, ni ministri i saborski zastupnici ni takozvani hrvatski europarlamentarci, čija je kolegica Tomašićka, zato što bivši predsjednik hrvatske vlade i Županijskog doma Sabora javno iznosi i svjedoči da je u njegovom prisustvu Tuđman izdao nalog ministru obrane Šušku da ubije lidera opozicije i načelnika ratnog stožera HOS-a.

Dapače, složno podupiru nerasvjetljavanje toga i drugih zločina vladajućeg HDZ-a i SDP-a, pravnog sljednika zločinačkog Saveza komunista Hrvatske.

KORUPCIJA KAPTOLA NE ZAOSTAJE ZA KORUPCIJOM DRŽAVE:

ŽELJKO RAINER NOVOKATOLIK I ZAGOVORNIK RODNE IDEOLOGIJE NA PRIJEDLOG JOSIPA BOZANIĆA 2017. IMENOVAN VITEZOM SVETOG GROBA JERUZALEMSKOG

 

U tome im se pridružuje i niz hrvatskih biskupa, predstavnika i nositelja crkvene vlasti u državi pa suučesništo u prikrivanju najtežih zločina poprima nezapamćene razmjere.

Dok inzistiraju na raščišćavanju sa komunističkim zločinima, istodobno potpuno prešućuju ulogu Tuđmana u tim i kasnijim zločinima nakon što je instaliran na vlast 1990. godine. Dapače, slave ga na obljetnicama za crkvenim oltarom i bogohulno ga nazivaju ocem hrvatske države.

U Hrvatskoj, maloj zemlji za velike laži iz koje deseci tisuća dvadesetogodišnjaka i starijih sve do srednje životne dobi glasuje nogama bježeći glavom bez obzira, nakon dvadeset i osam godina prividnog razvoja, sve je lažno.

Lažirano je višestranačje i takozvana parlamentarna demokracija, lažirane su političke stranke, lažirana je hdz-sdp demokracija, lažirana je hrvatska državnost bez sadržaja, lažirana je povijest II svjetskog rata na ovim prostorima, lažirano je međunarodno priznanje BIH dok se istodobno provodila njezina podjela, lažirana je takozvana pretvorba i privatizacija, lažirano je tržišno gospodarstvo, lažirane su tržišne, financijske i monetarne bilance, lažirano je da se netko može bez veza zaposliti na natječaju za zapošljavanje, lažirana je čak i hrvatska nogometna reprezentacija prožeta reketom i podmićivanjima najgore vrste.

Lažiran je i sam projekt stvaranja Republike Hrvatske jer ga je nakon početnih uspjeha HOS-a i Stranke prava pod svoj nadzor stavila zločinačka jugoudba, kao što su i lažirane komemoracije od Bleiburga, Macelja do Jazovke kojima rukovode sljedbenici počinitelja tih zločina dok im sljedbenici žrtava služe kao pokorni i ušutkani statisti.

        

                                                               

          

                                                                                                     

                                                                                                 

 Na vrh - Top