HRVATSKO PRAVO

Prve online stranačke novine u Republici Hrvatskoj

 

 05. siječanj 2020.

HRVATI PRED ZIDOM

                KOLINDA NIJE RJEŠENJE MILANOVIĆ NIJE ALTERNATIVA

NA SLICI:KAD SLIJEPAC VODI SLIJEPCA OBA U JAMU PADAJU

Umrtvljujući svoje savjesti i glas razuma da bi birali manje zlo između dva zla, prosječni hrvatski birači doveli su sami sebe ali i Hrvatsku pred zid, u slijepu ulicu iz koje nema izlaza nego vječno ponavljanje neodržive političke ludosti prema kojoj svojim glasovima legaliziraju predsjedničke i parlamentarne izbore i to strankama i kandidatima koji su im u prosjeku upropastili život, pristojan standard, radna mjesta, zdravstvenu skrb i mirovine od kojih se jedva može preživjeti bez socijalne pomoći, iselili im djecu i veliki dio mlađeg naraštaja, demografski ih uništili.

Ili kako je svojedobno zapisao Albert Einstein“ludost je raditi istu stvar iznova i očekivati drugačije rezultate.”

Da su Hrvati pravi vjernici i ljudi ne bi bili ravnodušni prema zločinima u ime vlasti što je obilježje raspadajućeg društva i raspadajuće nacije. Kako je moguće da toliki glasuju za stranku koja je izravna sljednica zločinačke SKH-SKJ odgovorne za najgore poslijeratne zločine i genocid vlastitog naroda 1945. godine u cijeloj Europi.

Ili za njezinu sljednicu iz 1990. godine sa drugim imenom koja prikriva sve materijalne dokaze strašnih zločina koji su počinjeni između 1945. i 1990. godine.

Dakle, prosječni hrvatski birači u Hrvatskoj i iseljeništvu su suicidalni bezosjećajni retardi bez ikakve mudrosti i promišljenosti kojima nema pomoći jer ne vide pokraj zdravih očiju i ne čuju pokraj zdravih ušiju, pa im predstoji mentalna i zatim klinička smrt.

Oni pak koji očajnički lutaju tražeći takozvanu treću opciju i to u rasponu od Žikinog zida do kvazi estradnih zvijezda, u trajnoj su zabludi, jer je i ta treća opcija duda varalica podmetnuta od dvije zločinačke organizacije koje se zamjenjuju na vlasti od 1990. da se Vlasi ne dosjete da žive u lažnom višestranačju i da su robovi u vlastitoj zemlji.

U skladu sa takvim morbidnim stanjem u državi i društvu uopće se ne treba čuditi kada marionetske vlasti Republike Hrvatske drže otvorene granice za moguće masovno useljavanje u Hrvatsku tuđeg stanovništva, pa će se preostali još neiseljeni hrvatski živalj još zaželjeti domaćih četnika i velikosropskih izdajnika kao manjeg zla od dolaska naroda iz Azije i Afrike, drugih jezika, vjere, rasa i kultura.

Opravdano je francuski predsjednik nedavno upozorio da je takozvani NATO u kojeg vjeruju i na kojeg prisižu hrvatske marionete iz Banskih dvora i sa Pantovčaka već doživio moždanu smrt, a Europska unija na rubu propasti i time odlučno upozorio na neodrživo stanje i to ne samo američkog despota sa druge strane Atlantika već i raznozrane lumpenpolitikante, između kojih rukovodstvo banana Republike zauzima uistinu počasno mjesto. I od najgoreg i od najboljeg ponekad može doći djelić istine.

Titoistički trogloditi počevši od Tuđmana ubojice hrvatskih branitelja i civila, preko doušnika Udbe pa do praznoglave Sanderove tajnice, do te su mjere uništili i osakatili ovu državu da sve žrtve dane za njezino ostvarenje gube svoj smisao i poštovanje.

Uništili su svaku opoziciju političkim nasiljem i ubojstvima članova Hrvatske stranke prava, potkupili su veliki broj hrvatskih branitelja i ustrostručili im članstvo, sve zato da unište svaki refleks samoobrane kod ovog poniženog naroda jer svi su isti, svi su korumpirani svi su naši plaćenici i podguzne muhe Pantovčaka ili Banskih dvora.

Čak ni jamstva da će rezultati takvih nakaradnih izbora biti poštovani do danas u Hrvatskoj nema, jer u Državnom izbornom povjerenstvu sjede kriminalni i kompromitirani članovi koji jedino mogu biti jamstvo nepoštenih i netransparentnih izbornih rezultata.

Ovi današnji izbori nisu vrijedni papira po kojem će pošteni domoljubi precrtati oba, ali neće se još dugo dogoditi dok ovaj naraštaj progleda, a pitanje je tko će dotle opstati u Lijepoj tuđoj domovini.

 

                              

                                                               

          

                                                                                                     

                                                                                                 

 Na vrh - Top