HRVATSKO PRAVO

Prve online stranačke novine u Republici Hrvatskoj

 

 04. kolovoz 2019

 POKUŠAJ PLENKOVIĆA I BANDIĆA DA ZABRANE UDRUGU BOJOVNIKA HOSA BRISANJEM GESLA ZA DOM SPREMNI IZ STATUTA

POVRATAK ZDS NA SPLITSKU RIVU UNATOČ OMALOVAŽAVANJU HOS-A OD SPLITSKOG GRADONAČELNIKA ANDRE KRSTULOVIĆA OPARE

Nije bez razloga legendarni pjevač i skladatelj Marko Perković Thompson, za vrijeme izrežiranog nestanka struje radi ometanja njegovog koncerta u organizaciji splitskog gradonačelnika Andre Krstulovića Opare, posumnjao da je među publikom od 04. kolovoza 2019. na prepunoj splitskoj rivi zagrebački gradonačelnik Milan Bandić, aludirajući na isključenje razglasa na Trgu Bana Jelačića prigodom dočeka viceprvaka svjetskog nogometnog prvenstva kada su Bandićevi udbaši isključili razglas da Thompson, prema želji hrvatske reprezetacije i stotina tisuća navijača, ne bi mogao otpjevati Čavoglave.

NA SLICI: POVIJESNI TURNIR CHARLESA BILLICHA - SPLITSKI GRADONAČELNIK GRUBO OMALOVAŽIO DRAGOVOLJCE HOS-A JER IH JE UMJETNIK SVJETSKOG GLASA UBROJIO U HRVATSKE VELIKANE KROZ POVIJEST

No nisu bez temelja ni sumnje da je do prekida struje radi isključenja razglasa došlo od samog naručitelja koncerta, splitskog gradonačelnika i hadezeovca Opare. Taj isti splitski gradonačelnik u lipnju 2018. u Splitu, na sastanku sa uglednim i u svijetu priznatim australsko-hrvatskim slikarom Charlesom Billichem, kojem su komunisti pogubili oca 1945., i producentom Steve Ravicem, pokušao je grubo omalovažiti dragovoljce HOS-a kao crnokošuljaše i paravojnu organizaciju prigovarajući slikaru što je na svojoj velikoj slici nazvanoj Povijesni turnir, koja prikazuje hrvatske veličine kroz povijest, uvrstio i grb HOS-a, za kojeg prema mišljenju Opare nije bilo mjesta.

I dok Opara dovodi na splitsku rivu Thompsona ne zato što ga cijeni i poštuje već isključivo da ga iskoristi u održanju svoje vlasti u Splitu i Hrvatskoj, istovremeno njegova partijska bratija preko Gradskog ureda za opću upravu Zagreba, dakle izravno preko Bandića dostavom nekakvog fantomskog Zaključka od 05. lipnja 2019. traži od bojovnika HOS-a da izbrišu geslo Za dom spremni iz pečata Udruge, dakle, sa grba i stijega, iskaznica i memoranduma, jer da odredbe o izgledu pečata više nisu obvezni dio Statuta, a osim toga, Ustavni sud je 2017. donio odluku kojom se poništava naziv ulice 10. travanj u naselju Slatinski Drenovac u općini Čačinci.

Dakle, Bandićeve marionete i njihovi pretpostavljeni iz kriminalne vlasti u državi smatraju da imaju moći i snage zabraniti Udrugu osnivača dragovoljačkih postrojbi HOS-a, jer je tamo neki Ustavni sud sastavljen od bivših suradnika Udbe i KOS-a odlučio poništiti naziv ulice 10. travanj, pazite sada ovo, jednom od naselja općine Čačinci.

Udbaški geni Plenkovića i Bandića opet su proradili, ali moraju znati da im ovaj podmukli udar na HOS ni u snovima neće proći, jer za takve prijevare i krivotvorine više nemaju ni moći, ni autoriteta, ni poltičke snage, a ukoliko to slučajno provedu i izbrišu udrugu osnivača dragovoljačkih potrojbi Hrvatskih obrambenih snaga iz registra, neka budu sigurni i uvjereni, vratiti će im se kad tad sa golemim dugom kojeg neće imati čime platiti.

                              

                                                               

          

                                                                                                     

                                                                                                 

 Na vrh - Top